Web development

Het bouwen van een grote website is tijdrovend. Het proces kan voor een onervaren websitebouwer wel weken duren. De web technologieën worden steeds complexer en de gebruikers van websites worden steeds veeleisender. Zonder een solide partner met expertise, is het moeilijk om goede software te leveren die jarenlang optimaal zal werken. 

Het Reebuild team bouwt inmiddels al ruim 10 jaar websites. We hebben diverse projecten opgeleverd aan vele klanten, met ieder hun eigen pakket maatwerk en wensen. Wij bouwen websites voor lokale organisaties tot bedrijven met een omzet van meer dan 50 duizend euro op maandbasis.

Wij helpen bij het hele proces van het bouwen van een website:

  • Inhoudelijke strategie.
  • Prototyping.
  • Grafisch ontwerp.
  • Ontwikkeling.
  • Hosting.
  • Onderhoud en ontwikkeling van de site.
  • Optimalisatie van content middels digitale marketing

Front-end Development

In de technische wereld van website’s bouwen krijgt u te maken met verschillende termen die u wellicht onbekend in de oor klinken. Onder andere front-end development. Dit is simpel te vertalen naar de letterlijke voorkant van uw website. Alles wat zich hier begeeft ziet de gebruiker wanneer zij/hij de website bezoekt. 

HTML, CSS, JavaScript, jQuery, Bootstrap 4, Twig, ReactJS, Angular, VueJS – dit zijn de belangrijkste technologieën die worden gebruikt om gebruikersinterfaces (voorzijde website) in webapplicaties te bouwen. De combinatie van deze technologieën en een goed ontworpen gebruikersinterface zorgt ervoor dat gebruikers uw webapplicatie optimaal kunnen gebruiken.

Een front-end developer van Reebuild ontwerpt, programmeert, test en vernieuwd de voorkant van uw website. Dit kan om talloze reden noodzakelijk zijn. Misschien is uw website gedateerd, of trekt het niet genoeg bezoekers omdat de pagina’s niet snel genoeg laden. Bij het ervaren veel voorkomende incidenten, kan een front-end developer u uitkomst bieden. 

Het realiseren van een bedrijfs, e-commerce website of webapplicatie is voor ons een alledaagse bezigheid. Bij Reebuild is het team al ruim 10 jaar van alle kwaliteiten voorzien om uw website te bouwen en te optimaliseren. Het volgen van trends en nieuwe technologieën implementeren is ons werk. We weten hoe we een goed uitziende en functionele gebruikersinterface moeten bouwen, en hoe we deze moeten implementeren in onder andere WordPress in combinatie met The Genesis Framework. Voor de ultieme gebruikerservaring creëren wij een professionele website die er perfect uitziet op browsers, telefoons en tablets.

Back-end development

De voorkant van de website is in principe alles wat u nodig hebt om de website toegankelijk te maken voor bezoekers. Bij front-end development hoort ook back-end development. Zodra het gaat om het bouwen van websites, worden belangrijke gegevens aan de achterzijde opgeslagen. 

Bij Reebuild werken we al meer dan 10 jaar met het PHP. We richten ons vooral op het ontwikkelen van websites en webapplicaties, wat PHP voor ons een natuurlijke keuze maakt – we gebruiken het om duurzame projecten te ontwikkelen. We zijn dan ook trots op de kwaliteit die we aan onze klanten leveren.

Wij bouwen complete websites en PHP-applicaties, evenals componenten die systemen ondersteunen die zijn ontwikkeld met behulp van andere technologieën. Doorgaans werken wij met The Genesis framework, dit is een zeer goed ontwikkelde framework voor WordPress, die uitstekende resultaten boekt wanneer het gaat om online vindbaarheid. Afhankelijk van het project en de eisen die eraan gesteld worden, kiezen wij het juiste systeem om de website mee te bouwen. Voorbeelden hiervan zijn: WordPress, Drupal, Magento, Symfony of Laravel.

Web development voor mobiel vriendelijkheid

Hoe gebruiksvriendelijk is uw website voor uw bezoekers? Dat is een erg belangrijke vraag die u zich moet afvragen. Het is namelijk van belang dat uw website voor alle resoluties en schermen te gebruiken is, dit noemt u ook wel een responsive webdesign. Wanneer uw website niet responsive is, verminderd de gebruiksvriendelijkheid en zullen bezoekers afhaken. Wij controleren de onleesbare teksten, of pagina’s die te langzaam laden. De web developers bij Reebuild helpen u met het realiseren van een mobiel vriendelijke website voor al uw bezoekers. 

Web development bij Reebuild

Het bouwen van een gebruiksvriendelijke, duurzame en goede website kost veel kennis en tijd. Toch is een website hebben tegenwoordig niet meer weg te denken, mede doordat er steeds meer online plaatsvindt. Daarom is het voor ieder bedrijf, die graag zijn klantengroep wilt vergroten, een juiste investering om een website te laten bouwen. 

Bij Reebuild werken wij vanuit ons prachtige kantoor in Almere. We blijven gelukkig niet alleen in deze stad, maar hebben klanten in heel Nederland. Onder andere in Noord en Zuid Holland, Flevoland, Utrecht. Ook wanneer u wat verder weg woont, kunt u zeker bij Reebuild terecht. Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u vrijblijvend contact opnemen