Ons verhaal

Reebuild Strategies is Hét Digitaal Adviesbureau voor ondernemend Flevoland. Onze missie niets minder dan helpen om een veilig, toegankelijk, snel én duurzaam internet te creëren voor iedereen. Dit doen wij met behulp van digitale oplossingen waarmee de GROEI van onze klanten wordt gestimuleerd met het oog op winstgevendheid.

Reebuild Strategies is in Oktober 2011 opgericht door Pearl Roman. In de zomer van 2016 is hij afgestudeerd aan de Hogeschool Van Amsterdam als Bachelor Software Engineering. Vanaf het begin ligt de focus van de onderneming op het bedenken en bouwen van digitale kanalen. In het begin waren dat vooral websites voor startende ondernemers en later kwamen daar webshops bij. De kracht van de onderneming zit ‘m in -wat wij noemen- “online het verschil maken” voor onze opdrachtgevers. Dat begint met het bedenken, bouwen én het gebruik van open source technologie, en dat gaat verder met het integreren van de gebruikte hulpmiddelen. Processen worden hierdoor geoptimaliseerd en gebruikers krijgen een betere ervaring.

Maar daar stopt het niet. Met de ontwikkeling van het internet en de nieuwe mogelijkheden die ontstaan, kunnen nieuwe business modellen bedacht en uitgevoerd worden die in potentie nieuwe markten creëren en op hun kop kunnen zetten. Reebuild Strategies is er om dat samen met jouw mogelijk te maken! Wij bouwen bedrijfs en e-commerce websites en kunnen daar ieder ander systeem aan koppelen. Om dit mogelijk te maken, maken wij gebruik van Open Source software.

Waarom Reebuild Strategies?
  • Partner voor duurzame samenwerking en groei.
  • 10 jaar ervaring op het gebied van web ontwikkeling.
  • De behoefte en de wens van de klant is onze prioriteit.
  • Uitdagingen die zich gedurende het project voordoen efficiënt oplossen.
  • De technologieën die we gebruiken kent voor ons geen geheimen.
  • Bewezen samenwerkingsprocessen waarbij de nadruk ligt op resultaten.
Klantgerichtheid

Bij Reebuild Strategies hechten we veel waarde aan klantgerichtheid, een goede relatie met de klant en hoge kwaliteit van onze geleverde diensten. Om die rede nodigen wij jou graag uit voor een bakje koffie bij ons op kantoor. Deel je verhaal of behoefte, bespreek je wens en wij geven je aan wat de mogelijkheden zijn.

Ons Team
Melvin | Lead Back-end Development
Office Manager