Onze bouwzones

Bij Reebuild hebben wij ruim ±10 jaar ervaring met onder anderen het bouwen van professionele, zoekmachine vriendelijke bedrijf en e-commerce websites met behulp van innovatieve webtechnologie. Onze missie is om onze klanten te voorzien van betrouwbare open source-gebaseerde digitale kanalen waarbij groei én duurzaamheid centraal staan. Dit wordt ondersteunt door ons maatwerk advies waarbij betrouwbaarheid en persoonlijk contact gegarandeerd is. 

Digital Consultancy

Een goede raad is het halve werk. Als klant kun je lang niet alles weten over iets wat niet je core business is. Onze core business is echter juist om alles te weten over onderwerpen met betrekking tot Web Development, Content Management Systemen(CMS), Development & Implementatie, Gebruikersvriendelijkheid, Corporate Identiteit, Responsive Design, Zoekmachine optimalisatie (SEO) , Zoekmachine Marketing (SEA), Sociale Media, API Integraties en Web Services. Om er maar een paar te noemen… lees meer.

Branding & Design

Iedere keer als een klant of potentiële doelgroep in aanraking komt met je product of dienst is de huisstijl van je bedrijf het eerste wat ze zien. Het is daardoor van groot belang dat de huisstijl past bij de uitstraling van je merk. Onze creatives helpen bij de realisatie van een professionele huisstijl omdat het een visuele doorvertaling is van de identiteit van je bedrijf en waarvoor je staat. Gezien het belang hiervan kunnen onze creatives je hier hierbij helpen nadat wij jouw bedrijf écht goed hebben leren kennen, weten wat de Unique Selling Point (USP’s) oftewel unieke verkoopargumenten zijn, welke uitdagingen er liggen, wat de doelstellingen zijn én wie de concurrenten zijn. Benieuwd hoe wij dat doen? Lees meer.

Web Development

Wij bouwen de websites onder andere in WordPress in combinatie met The Genesis Framework. WordPress biedt namelijk een zeer uitgebreid en gebruikersvriendelijk Content Management Systeem waardoor u het onderhoud ook zelf kunt doen. Bovendien is de website eenvoudig uitbreidbaar met diverse functionaliteiten. Websites gebaseerd gebouwd in WordPress kunnen relatief eenvoudig geoptimaliseerd worden voor Google en andere sociale media kanalen. Wij bieden een diverse websites met of zonder een maatwerk ontwerp. Het ontwerp kan natuurlijk ook door u zelf of een andere designer worden aangeleverd. Lees meer

Digital Marketing

Met een online strategie haal je meer uit je website én je bedrijf. De impact van online ondernemen wordt nog weleens onderschat en dat is zonde! De juiste online strategie kan namelijk de grootste kracht van je bedrijf worden. Het is dus belangrijk om dit direct goed op te zetten, maar waar begin je? Lees meer