Branding & Design

De gebruikerservaring is een belangrijk onderdeel van de producten die wij maken. Het team van Reebuild zorgt er samen voor dat de eindgebruikers die onze producten gebruiken het intuïtief kunnen doen. Ook de visuele kant van projecten zijn voor ons belangrijk. We zorgen ervoor dat applicaties zoals bedoeld werken – niet alleen in technisch opzicht, maar ook dat ze aantrekkelijk zijn voor de bezoeker van uw website.

We hebben ons expertiseniveau te danken aan de vele projecten die we hebben uitgevoerd. Door het ontwerpen van websites voor MKB’ers uit verschillende industrieën en sectoren beschikken wij over de nodige kennis en ervaring. We zorgen voor het juiste ontwerp op maat afhankelijk van uw wensen en bedrijf. Elk nieuw project is een uitdaging en een kans om nieuwe lagen van onze creativiteit te verkennen.

Branding & Design bij Reebuild

Design
Heeft u hét idee voor een nieuw of bestaand product? Of misschien wel een bedrijf? Reebuild helpt u graag met het verder realiseren van dit idee. Wij ontwerpen visueel aantrekkelijke producten op basis van een goed voorbereide gebruikerservaring. Door rekening te houden met vele factoren, zoals: een moderne uitstraling en functies, de mogelijkheid om aan verschillende apparaten te werken, en comfortabel gebruik, bieden wij maatwerk projecten die voldoen aan de door u gestelde wensen.


Redesign
Bij Reebuild kunt u terecht voor het herontwerpen van een bestaande website. Onze specialisten kunnen naast het creëren van geheel nieuwe websites door middel van development, ook bestaande websites verbeteren, zowel op het gebied van UI-ontwerp als gebruikerservaring. Onze kennis stelt ons in staat om problemen en fouten op websites op te sporen. Daarnaast verbeteren wij de functionaliteiten, zodat het uiteindelijke resultaat optimaal presteert.

U hebt niets aan een prachtig ontworpen website als bezoekers geen idee hebben waar ze op moeten klikken. Onze UX/UI experts helpen elke website beter te presteren door de juiste elementen op de juiste plekken te plaatsen.

U hebt niets aan een prachtig ontworpen website als bezoekers geen idee hebben waar ze op moeten klikken. Onze UX/UI experts helpen elke website beter te presteren door de juiste elementen op de juiste plekken te plaatsen.

Onze werkwijze voor Branding & Design

Communicatie gebaseerde relatie
Wij stellen de communicatie met u als klant op nummer één wanneer het gaat om onze werkwijze. Het team definieert nauwkeurig uw verwachtingen en stelt optimale oplossingen voor. We bespreken, adviseren en ondersteunen, op basis van onze ervaring. Wij zijn ervan overtuigd dat de beste producten tot stand komen door in iedere fase van het project nauw met u samen te werken. 

Moderne ontwerpen hulpmiddelen
Reebuild maken we gebruik van de nieuwste ontwerp hulpmiddelen. We maken ontwerpen, bouwen prototypes en voeren tests uit met de beste software die beschikbaar is. Dit vinden we vooral belangrijk, omdat onze projecten er perfect uit moeten zien. Daarbij is het van belang dat het op alle apparaten functioneert, of het nu gaat om een laptop, smartphone of tablet. 

Moderne website ontwerp
Als digital consultancybureau in de IT-industrie volgen we de trends en ontwikkelingen op de voet. We streven ernaar om continu vooruitgang te boeken en de technische wereld te volgen. Onze projecten zijn altijd in overeenstemming met de huidige normen en stand van de techniek. We houden de vinger aan de pols van een steeds veranderende wereld van design. De kennis van deze trends geeft ons inspiratie en creativiteit. Zo zijn wij in staat om constant unieke en effectieve producten voor u als klant te creëren. 

Bedrijfsdoelstellingen
Bij de ontwikkeling van onze projecten wordt de doelstelling van u als klant niet vergeten. In het proces van het ontwerpen focussen wij op het doel van het product en hoe die perfect moet functioneren. We stellen alles in het werk om ons ontwerp te beschouwen als een instrument dat geschikt is voor de uitvoering van de belangrijkste doelstellingen van het product. Wij ontwerpen niet alleen om te ontwerpen. Maar voor de personen die de ontvangers zijn van de producten die we bouwen. Wij maken software die eruit ziet en werkt zoals het hoort.